by Rico Brouwer

published on

de allereerste keer geschreven in 2014 voor een theaterstuk over vriendschap. Het verhaal van de voorstelling ging over mensen zoals die elkaar tegen komen als ze jong zijn en hoe ze soms vrienden blijven. In het liedje zijn twee muzikanten oud geworden en een van twee wordt vergeetachtig. De ander zoekt 'em op, en als hij dat doet halen ze herinneringen op. Eventjes dansen ze weer. De piano in het intro is zoals pianist Hans de Jong uit Almere het destijds speelde. Het liedje werd niet eerder opgenomen. Geschreven voor een zangeres, eigenlijk.

de allereerste keer by Rico Brouwer
Share on
Source Code

Play Song
3 PPP & 110 Tips
Genres
Tags
License Details

geschreven in 2014 voor een theaterstuk over vriendschap. Het verhaal van de voorstelling ging over mensen zoals die elkaar tegen komen als ze jong zijn en hoe ze soms vrienden blijven. In het liedje zijn twee muzikanten oud geworden en een van twee wordt vergeetachtig. De ander zoekt 'em op, en als hij dat doet halen ze herinneringen op. Eventjes dansen ze weer. De piano in het intro is zoals pianist Hans de Jong uit Almere het destijds speelde. Het liedje werd niet eerder opgenomen. Geschreven voor een zangeres, eigenlijk.
- Rico Brouwer
You can join the conversation after you sign in
This track was reported as abuse and is temporarily locked. Please contact copyright@musicoin.org.ai with any relevant documentation to resolve.
UBIBot  3 years ago
 
UBI$MUSIC tipped 100 coins on "de allereerste keer"
Content Reviewer  3 years ago
 
Content Reviewer tipped 10 coins on "de allereerste keer"
Rico Brouwer  3 years ago
 
[New Release] geschreven in 2014 voor een theaterstuk over vriendschap. Het verhaal van de voorstelling ging over mensen zoals die elkaar tegen komen ...
Connect with us
Designed by the Musicoin Team, © 2018
Site best viewed with Chrome