by Rico Brouwer

published on

twee linker handen - album versie Over de schijntegenstelling in de politiek die links-rechts heet. Links is gewoon meer van rechts maar dan andersom. De echte tegenstelling in de politiek gaat om het belang van de winst van bedrijven tegenover de belangen van burgers. En de bescherming tegen die linkse én rechtse partijen die evenhard een loopje nemen met grondrechten.

twee linker handen - album versie by Rico Brouwer
Share on
Source Code

Play Song
3 PPP & 0 Tips
Genres
Tags
License Details

Over de schijntegenstelling in de politiek die links-rechts heet. Links is gewoon meer van rechts maar dan andersom. De echte tegenstelling in de politiek gaat om het belang van de winst van bedrijven tegenover de belangen van burgers. En de bescherming tegen die linkse én rechtse partijen die evenhard een loopje nemen met grondrechten.
- Rico Brouwer
You can join the conversation after you sign in
This track was reported as abuse and is temporarily locked. Please contact copyright@musicoin.org.ai with any relevant documentation to resolve.
KRISG184  1 year ago
 
Great piece.
Rico Brouwer  1 year ago
 
[New Release] Over de schijntegenstelling in de politiek die links-rechts heet. Links is gewoon meer van rechts maar dan andersom. De echte tegenste...
Connect with us
Designed by the Musicoin Team, © 2018
Site best viewed with Chrome